In blair waldorf christian louboutin Dior elie saab fashion gossip girl leighton meester Louis Vouitton marchesa moschino oscar de la renta roger vivier vera wang

BLAIR WALDORF OLMAK


EN MODA QUEEN B 
 
  Moda ve televizyon denince akla ilk gelen dizi tabi ki de Gossip Girl ve diziye giydikleriyle damgasını vuran karakterlerden biri de Blair Waldorf. İlk sezonda saç bantlarıyla kendine özgü stilini ortaya çıkaran Blair bu sezonda genellikle üniformalıydı. Lise yılları bittikten sonraysa Blair kendi tarzını devam ettirip kimsenin cesaret edemeyeceği renkleri kombinledi ama saç bantlarından vazgeçmedi. Renkli kıyafetlerinin yanındaysa büyük balolarda ve tabi ki mezuniyetinde daha ağır başlı renklerden yanaydı. Tercihleri genellikle ya siyah ya da pudra renkleri oldu.

 

  Queen B'nin stilinin diğer bir özelliğiyse etekleri ve elbiseleriydi, diğer karakterlerin hepsini pantalonlarla ya da şortlarla görürken Blair için bunlar çok az tercih edildi o hiç bir zaman bacaklarını göstermekten vazgeçmedi. Bunun yanında Blair deyince aklımıza gelen diğer bir şeyse renk renk paltoları. Neredeyse her çeşit paltoyla gördük onu pançoyla, pardesüyle ya da kaşmir kabanlarla. Blair'ı bunlarla anlatmak biraz fazla özet olsa da onun tarzını bütünüyle incelememiz burada mümkün olmadığından ana hatlarıyla bir şeyler verdikten sonra Blair'ın aklımza kazınan kıyafetlerini ve bunları nereden bulduklarını söyleyelim dedik. Ama önce Blair ve modayı daha da göz önüne çıkaran son sezondaki Marc by Marc Jacobs misali Waldorf Design'ın alt markası olarak B by Waldorf Design'dan bahsedelim. 5.sezonun başında annesi Waldorf Design'ı kızına bırakmıştı ama Blair'ın ilk çıkışı istediği gibi olmadı hatta tam anlamıyla bir fiyaskoydu tam pes etmek üzereyken de Constance lisesindeki yılları ve nasıl trendsetter olduğu düşüncesiyle aydınlandı ve onlardan ilham alarak B by Waldorf Design'ı yarattı ve bu markayla tam anlamıyla bir patlama yaşattı. Tabi ki tüm bunları yaparken en yakın arkadaşı Serena onun yanındaydı. Bu arada bu muhteşem Blair'ı yaratanın Eric Daman olduğunu söyleyelim. Sex and The City'de ki Patricia Field kadar olmasa da onun da adı diziyle birlikte inanılmaz büyüdü. 6. sezon boyunca da dizinin her karesinde ve her karakterinde onun emeği vardı. Tüm karakterlerin stilleri onunla birlikte büyüdü ve değişti.
  Gelelim inanılmaz Blair görünümlerine. Biz kendimize göre Blair'ın en iyi 15 görünümünü sıraladık. Tüm kombinelerin resimlerini altta görebilirsiniz numaraları da üstünde yazılı olacak.



  1.  Belki çoğunuz Blair'ın gelinliklerinden birini ya da sevgiller gününde giydiği Marchesayı  birinci sarıya koymuş olabilirsiniz ama bizim için en güzel ve en anlamlı görünüm Blair'ın Chuck'ı New York'a dönmeye ikna etmek için güzelim kırmızı Valentino, pembe topuklusu ve çantasıyla Paris Saint Lazarre garına koştuğu anki görüntü. Gerçek Chuck görünümden çok uzak Chuck'a (herhaliyle çok yakışıklı ama) koştuktan sonra  Blair'in gardaki buluşması ve onun Chuck'ı iknası gerçekten inanılmazdı.
  2.  Her na kadar hepimizin onayladığı evlilik Blair'ın ikinci evliliği olsa da ilk evliliğinde giydiği Vera Wang gerçekten göz kamaştırıcıydı. Hatta gelinliğin hazırlanması esnasında Vera Wang bizzat Blair'ın kendisiyle ilgilenip 2-3 dakika da olsa Gossip Girl'de gözüktü.
  3.  Blair'ın inanılmaz mezuniyet görüntüsü tabi ki de Marchesa'dandi. Siyah üzerine barok desen işlenen kabarık elbiseyle gerçek anlamda bir kraliçeydi tabi kolundaki aksesuarı da unutmamak gerek aksesuar derken Nate'den bahsetmekteyiz.
  4. Eric Daman bu elbiseyi anlatırken modern zamanların Marie Antoinette'i demiş. Bahsettiğimiz görünüm Blair'in sosyeteye takdim balosunda giydiği omzunda kocaman bir fiyonk olan beyaz ipek elbisesi.
  5.  Alexis Mabille Fall Couture 2010'daki elbiselerinden belki de en güzeli. Lise yıllarını anmak için gittikleri Constance'taki partiye giderken giymişti bu elbiseyi Blair. Tabi o gece partide müstakbel prens eşini beklemektense Chuckla birlikte tanımadıkları birinin bar mitzva töreninde gönüllerince eğlenmeyi seçti ve bu bölüm Chuck-Blair anlarının en iyilerinde biriydi.
  6. Moschino Cheap & Chic Bluz ve Carlos Miele eteğiyle Blair 5.sezonda nedimelerini seçerken giydiği kıyafeti gerçekten çok güzeldi. Nedime adayları yarıştayken Blair da kıyafeti, kafasındaki şapkasıyla ve düdüğüyle emirler dağıtmaktaydı.
  7.  Blair'ın ikinci gelinliğini biraz geriye attık belki ama o kadar güzel elbiseler arasında malesef bizim için 7.liğe kaldı. Ama Elie Saab dememiz elbisenin ağırlığı için yeterli herhalde. Bu yıl her ne kadar Hollywood'da pembe gelinlik modası olsa da Blair tercihini maviden yana kullandı ve saç bandını kafasından eksik etmedi ve bu görüntüsüyle tam bir peri kızıydı.
  8. Dior'un turuncu ve muhteşem işlemeli elbisesi. Serena'nın Blair'a prenses olmaya adım atarken  Breakfast at Tiffany konsepti ile hazırladığı bekarlığa veda partisine geldiği kıyafetten bahsediyoruz tabi ki.
  9. Blair'ın Chuck'a hamile olduğunu söylediği bölüm hepimiz için çok üzücüydü evet ama Blair bu üzgün gününde bile şıklığından ödün vermedi ve Marc Jacobs'a saygısını göstererek Louis Vuitton'un 2010 tasarımlarından mini mavi-siyah bir elbiseyle karşımızdaydı. Saçlarıysa her zamanki Blair'dan farklı olarak elbisenin havasına girmiş ve kıvır kıvır olmuştu.
  10. Blairla paltoları özleştirdikten sonra bir tane de paltolu görünümü tabi ki de listeye almalıydık. Bu anında moda için olduğu kadar dizi içinde özel olmasına dikkat ettik. Bizim seçtiğimiz Chuck'ın Blair'a ilk defa seni seviyorum dediği andı. Chuck Avrupayı dolaşırken Blair için aldığı özel hediyeleri tek tek anlatırken Blair yeşil paltosuna gri çorap ve sarı topuklularla gerçekten çok şıktı.
  11. Zac Posen elbiseyi gündelik bir kıyafet olarak giymek ancak Blair'a yakışırdı herhalde ve gerçekten özel bir haki Zac Posen elbiseyle sokaklarda dolaşırken fazlasıyla şıktı.
  12. Moda deyince Victoria Beckham demeden olmaz sert çizgileri olan Victoria elbiselerini Blair'ın üzerinde de gördük. Son iki yılda ortalığı kasıp kavuran peplum modası Blair'ı da sardı ve borda peplum kokteyl elbiseyle gerçekten muhteşemdi.
  13. Blair'ın katıldığı onca parti arasında Oscar de la Renta giymemiş olması imkansız. Doğadan esinlenerek hazırladığı bu elbisede beyaz üzerine yeşil küçük yapraklar bulunmakta.
  14. 4.sezon başlarken Blair ve Serana'nın ilk Paris görüntüsünde bazılarına göre çok karışmış ama bizce gayet güzel kombinlenmiş parçalarla (Moschino parçalar), şapkası ve Louboutin sandaletleriyle farklı ama tam da Blairlık bir görünümdü.
  15. Lace Sheer Kokteyl elbisesi ve ayaklarındaysa tabi ki de Roger Vivier.





















Related Articles

0 yorum:

Post a Comment