In Amy Adams Armani Cate Blanchatt Dior golden globes Gucci hollywood jennifer lawrence Lupita Nyong'o Margot Robbie red carpet SAG Sofia Vergara valentino Zuhair Murad

ÖDÜL SEZONU BASLASIN


Geçen hafta Golden Globes'la başlayan ödül törenleri bu hafta sonu da Screen Actors Guild Awards ile devam etti. Yaklaşık iki ay boyunca sürecek olan ödül törenlerinde bizim için ödülleri kimin alacağı kadar, ünlü isimlerin giydikleri kıyafetler de büyük merak konusu. Şu ana kadar gerçekleşen ödül törenlerinde her ne kadar imrenerek baktığımız bir isim olmasa da (hatta bolca hayal kırıklığımız var) biz de iki ödül töreninde bizim için en iyi olan beş kıyafeti sizler için hazırladık. Bir sıralama yapmadık ama bizim için ayrı yeri olan kıyafetlei biraz kayırdık diyelim. Bu arada  muhteşem performanslarıyla ödül alanları da unutmadık tabi ki.

İlk olarak Golden Globes'dan başlayacak olursak. Genel olarak Hollywood'da  Julia Roberts, Sandra Bullock gibi klasikleşmiş isimlerin büyük hayal kırıklığı yaşattığı ödül töreninde, yeni isimler tam anlamıyla göz doldurdu. Özellikle Two Years a Slave filmiyle büyük alkış alan Lupita Nyong'o ve The Wolf of the Wall Street'de Leonardo di Caprio ile oynayan Margot Robbie bizim favorilerimiz oldular. (İkisinin de aday olduklarından bahsetmeden geçmeyelim.)

Ödül Törenine tam anlamıyla kan kırmızısı Ralph Lauren'iyla katılan Lupita Nyong'o bizce kendine daha fazla yakışan bir renk ve elbiseyle törene katılamazdı. Kırmızı halıya adımını atar atmaz bütün dikkatleri üzerine çeken Nyong'o pelerinli kırmızı elbisesiyle bizim en büyük favorilerimizden biri oldu. 


Hollywood'un klasikleşmiş isimleri bizi hayal kırıklığına uğrattı demiştik ama Cate Blanchett giydiği Armani Privé elbisesiyle tüm hayal kırıklığımızı aldı götürdü. Önden bir dekoltesi olmayan elbisenin, muhteşem sırt dekoltesi ve incecik işlenmiş dantel detaylarıyla inanılmaz şıktı Cate Blanchett. Kıyefetinin dışında bahsetmeden geçemeyeceğimiz bir diğer konuysa 50'leri andıran saçları, kıyafetiyle bu kadar uyumlu başka bir model olmazdı bizce. Her ne kadar SAG ödül töreninde giydiği Givenchy elbisesini ona hiç yakıştıramamış olsak da bu elbisesiyle kırmızı halının en iyilerindendi Cate Blanchett.


Amy Adams'da üstü şarap rengi olan cüretkar Valentino elbisesiyle çok şıktı. Bizim en çok hoşumuza giden detay ise Lorraine Schwarts kolyesiydi. Burada sizinle resmini paylaşamamış olsak da Valentino'nun bu gece için Amy'e özel aynı renklerden yapmış olduğu paltosu da çok hoştu.


Favorilerimizden olan diğer bir isim ise gecede ödül veren isimlerden biri olan Kate Beckinsale'di. Geceye metalik Zuhair Murad elbisesiyle katılan Beckinsale, klasik saçları ve makyajıyla da göz doldurdu.


Bizim son Golden Globes favorimizse gene bir yeni isim Margot Robbie. İlk filminde Leonardo di Caprio'nun eşini oynayacak kadar şanslı olan Robbie geceye Gucci elbisesi ve zümrüt Louboutin ayakkabılarıyla katıldı. Derin yırtmaç dekoltesi olan beyaz elbisesini kontrol etmekte zaman zaman zorlansa da bizce Gucci ona inanılmaz yakışmıştı. Onun bu görüntüsündeki en özel noktaysa elbisesinin üzerindeki zümrüt işemelerdi.


Bu ayki bir diğer ödül töreni olan SAG'a geçecek olursak, Golden Globes'da da bizim için öne çıkan iki isim burada da çok doğru seçimler yapmışlardı. Ama onlara burada bir de Golden Globes'da ona ve Dior'a yakışmayan bir elbiseyle gelen Jennifer Lawrence, her zaman ihtişamlı elbiseler seçen Sofia Vergara ve hem sade hem şık olan Emilia Clarke katıldı.

İlk olarak bütün büyük gecelere yüzü olduğu Dior'la katılan Jennifer Lawrence'ın tercihi gene Dior'dan yana olmuştu. Ancak bu sefer ona çok saha yakışan straplez elbisesiyle çok hoştu. Bizim en beğendiğimiz detaysa Lawrenc'ın kısacık saçlarıyla kombinlediği inanılmaz güzel Jennifer Meyer küpeleriydi.


Amy Adams hem Globeslar'da hem de Sag'da bizi büyüleyen ilk isimdi. Ancak SAG ödül törenlerinde giydiği Antonio Berrardi bizce Valetino'da çok daha iyi bir tercihti. Özellikle rengine hayran kaldığımız elbiseyi Cartier küpeleriyle kombinlemişti.


Game of Thrones'un yıldızlarından biri olan Emilia Clarke ise sade Calvin Klein Collection elbisesiyle çok şıktı. Dizide sarı saçlarıyla gördüğümüz Clarke'a bu kıyafet inanılmaz yakışmış. Tabi gerçek saç rengi de sarıdan çok daha güzel.


Golden Globes'da da canlı renk kıyafetiyle kırmızı halıyı sallayan Lupita Nyong'o gene canlı bir renk tercih etmiş. Bu inanılmaz güzel mavi Gucci elbisesi ona en az Ralph Lauren kadar yakışmış. Elbisenin duruş ve üstüne oturuşunun yanı sıra boynundaki çiçek detayları ve mavi farla yapılan sade makyajı da çok güzel olmuş.


Son olarak da gümüş Donna Karan elbisesi ve aynı renk Amrapali kolyesiyle bizim bu ödül törenindeki favorilerimizden biri olan Sofia Vergara'ya geldi sıra. Modern Family'deki rolüyle "En iyi Komedi Cast"ı ödülünü de alan Kolombiyalı oyuncu Vergara'ya gerçekten bu görüntü çok yakışmıştı.


Related Articles

0 yorum:

Post a Comment