In fashion h&m isabel marant

ISABEL MARANT POUR H&M

ISABEL MARANT H&M ILE BULUSTU

Unlu Fransiz moda tasarimcisi Isabel Marant kariyerine aksesuar tasarimiyla baslayip daha sonra kendi markasini yaratti. Kendine has ve minimalist yapisiyla dunyaca unlu moda evlerinin yaninda yer alan Isabel Marant bu sezon H&M icin hazirladigi kisitli bir koleksiyonla severlerini uygun fiyatla bulusturdu. Hollywood unlulerine bakacak olursak Beyonce, Miranda Kerr, Emma Watson ve Sienna Miller kendisinin siki takipcilerinden.



Koleksiyon tum dunya ile ayni anda 14 Kasimda satisa sunuldu.( Istanbulda sadece Zorlu ve Istinye Park magazalarinda satisa sunulan urunler aksam uzerine kadar coktan satilmisti diyebiliriz.) Koleksiyon ana hatlariyla kisa paca pantalonlar, etnik desenler, basic bluzlar, kabanlar ve desenli pantalonlardan olusmakta. Rahatligin boy gosterdigi etnik, isiltili ve puskullu desenleri genellikle her parcada gormek mumkun. Marant sirf giyimle sinirli kalmayip ayakkabi ve aksesuarlara da yonelmis.  (Ne yazik ki aksesuar koleksiyonunun bizi hayal kirikligina ugrattigini soylemeden gecemeyecegiz.) Koleksiyon sadece bayanlarla sinirli kalmamis, erkek ve cocuklar icin de tasarlanmis.






Basta "Sokak Partisi"konseptiyle Pariste daha sonra ise New York, Londra gibi unlu moda sehirlerinde lansmanlari duzenlenen koleksiyon icin ilk unlu isimlere gorucuye cikti. 14 Kasim gunu butun koleksiyon hayranlari saatler oncesinden H&M magazalarinin onunde kuyruga girdi. Boylece H&M'in en hizli satis yapilan tasarimci koleksiyonu oldu.


Tam anlamıyla kapış kapış satılan kolesiyon parçalarına dolaplarında yer verebilmek için ünlü isimlerde sıradaydı. H&M'in Türkiye'de Zorlu Center'da yaptığı lansmana birçok ünlü isim katıldı ve ürünler birkaç saat içinde tükendi.





Related Articles

0 yorum:

Post a Comment