In adriana lima alessandra ambrosio candice swanpoel Cara Delevingne class of 2013 doutzen kroes Karlie Kloss victoria's secret

VICTORIA'S SECRET - CLASS OF 2013



CLASS OF 2013 

Bu yıl da her zamanki gibi merakla beklenen Victoria's Secret defilesi gectiğimiz hafta New York'ta duzenlendi. Sadece özel davetlilerin izleyebildiği şovun tamamı 10 Aralıkta CBS'de, Yılbaşı gecesiyse Türkiye'de yayınlanacak. Defile hakkındaki dedikodular aylar öncesinden başladı. Bazı mankenlerin defileye çıkmayacağı ya da performans sergileyecek sanatçıların kimler olacağı cok konuşuldu. Defileden birkaç hafta önce de öğrendik ki baş meleklerden hatta iki yıl önce "milyon dolarlık sütyeni" taşıyan Miranda Kerr ve Leonarda DiCaprio'nun eski sevgilisi Erin Heatarton kaprislerinden dolayı bu yılki defilede bulunmayacaktı. Aynı tarihlerde defilede kimlerin performans sergileyeceği de netleşti. Bu isimler biz pek beğenmesek ve Victoria's Secret'a pek yakıştıramasak da Taylor Swift, Pete Wentz ve Fall Out Boy oldu. (Tabi ki kimse Justin Timberlake kadar o podyuma yakışmayacaktı bizce.) 







Detaylara geçecek olursak, bu bölüme tabi ki Adriana Lima ile başlayalım istedik. Geçen yıl hamilelik sonrası defilede biraz eleştirilse de bu yıl gerçekten tam anlamıyla inanılmaz gözüküyor. Canlı görüntüleri daha izlememiş olsak da bizim favori görünüşümüz kesinlikle Adriana'nın bu kırmızılar içindeki hali.


Önceki şovlarda baş meleklerden olmasına rağmen çok fazla öne çıkmasa da Hollandalı top model Doutzen Kroes bizce bu yıl tam anlamıyla podyumun tozunu atmış. 28 yaşında ve bir çocuk annesi olan Doutzen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. (Hatta yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor desek yanlış demiş olmayız.) Victoira's Secret'in tasarımcıları da gerçekten bu kürklü parçaları tam anlamıyla Doutzen için tasarlamış.



Alessandra Ambrosio içinse denilecek pek fazla bir şeyin olmadığı kanısındayız. Kendisi her zaman olduğu gibi çok güzel, fazlasıyla seksi ve özgüvenli. Bizce kesinlikle Adriana Lima'yla birlikte Victoria's Secret'ın şovunun en önemli parçası, ikisi de şovu şov yapan iki büyük karakter. Sadece güzellikleri ya da bacak boyları değil yürüyüşleri ve hareketleriyle de kesinlikle diğerlerinden ayrılmaktalar. Ayrica her ikisi de podyumda kendilerinden genc olan bir cok mankene tas cikarmaktalar.


Her yıl kimin taşıyacağı merak konusu olan Million Dolar Bras'yı bu yıl Candice Swanpoel podyuma taşıdı. Melekler arasında en yeni isimlerden biri olan Candice, kısa zamanda hem moda dünyasının genelinde hem de Victoria's Secret'ta hızla öne çıktı ve bu yıl 10 milyon dolar değerindeki sütyeni podyumda taşıyarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Henüz 25 yaşında olan Güney Afrikalı model daha uzun yıllar da adından söz ettirecek gibi duruyor.


Defilenin geneliyle ilgili bilgi verecek olursak, Victoria's Secret'ın daha çok genç kesime hitap etmek için oluşturduğu Pink koleksiyonunun sunulduğu bölümün, defilenin en eğlenceli parçalarından biri olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Hitap ettiği kesime uygun konsept ve mankenlerle oluşturulan bu bölümde havada uçuşan balonları ve meleklerin taşıdığı kanatlar yerine devasa gülen yüzleri görmek mümkün. Aynı zamanda moda dünyasında şu günlerde en meşhur olan iki ismi de defilenin bu bölümünde sahne aldı. Bu isimler moda haftalarının vazgeçilmezleri İngiliz model Cara Delevingne ve Amerikalı model Karlie Kloss.



Yazımızın geri kalanında sizlere defileden bazı küçük detaylar vermek istiyoruz. Bu yıl defilede kullanılan temalardan bazıları "İngiliz İstilası" adıyla sunulan özellikle İngiliz bayrağından ilham alınarak sergilenen ve bu bölümde sahne alan Taylor Swift'te konsepte katılarak üzerinde İngiliz bayrağı olan bir elbiseyle şarkılarını söyledi. Bir diğer tema ise "Paris Geceleri"ydi. Adriana'nın kırmızı takımıyla açtığı bölüm bizce defilenin en iyi parçalarından biri olmaya aday.


Birazda defileyi kimlerin izlediğinden bahsedelim. İlk sırada New York sosyetesinin ünlü isimlerinde Olivia Palermo, blogger denilince akla gelen ilk isimlerden olan Chiarra Ferragni ve eski Fransız Vogue'nun editorü Carine Roitfeld'ın manken kızı Julia Roitfel gibi isimler bulunmaktaydı. Aynı zamanda meleklerin eşleri ve erkek arkadaşlarını da unutmamak gerek. 2 yıl önceki defilede sahne alan ve o zamanlar defilede boy gösteren mankenlerden Anne Vyalitsyna'yla beraber olan Adam Levine bu yıl front row'dan nişanlısı Behati Prinsloo'ya destek vermek için defiledeydi.














Related Articles

0 yorum:

Post a Comment