In cannes Cannes 2015 Cannes Film Festival Dior elie saab fashion film Julianne Moore Karlie Kloss Lupita Nyong'o movie Naomi Watts natalie portman red carpet Versace

CANNES'da İlk Gün

Bu akşam 68.Cannes Film festivalinin açılış töreni gerçekleşti ve normalde Amerika'daki kırmızı halılarda gördüğümüz isimler bu akşam Cannes'a taşındı. Biz de kırmızı halıda boy gösteren ve stiliyle göz kamaştıran isimleri sizler için yazdık.


Bu yıl her zaman olduğu gibi L'Oreal'in baş sponsorluğunda gerçekleştirilen tören açılışında ünlü yıldızlar olduğu kadar podyumların ünlü isimleri de vardı. Kısaca festivalden de bahsedecek olursak, bu yıl juri de Sophie Morceau, Sienna Miller ve Jake Gyllenhaal gibi isimler var. Jurinin başkanlığını ise ünlü yönetmenler Coen kardeşler yapıyor. Birçok ünlü isimde filmleriyle burada yarışıyor. Bu isimler arasında Palme d'Or için yarışan Macbeth filminin yıldızları Michael Fassbender ve Marion Cotillard; The Sea of Trees filminin yıldızları Naomi Watts ve Mathew Mcconaughey ve gene Carol filminin yıldızı Cate Blanchett'ta festivale katılacaklar arasında.



Gelelim bu akşamın yıldızlarına ilk olarak kırmızı halının bizce en iyi ismini söyleyelim. Gucci elbisesiyle kırmızı halıda şov yapan Lupita N'yango eteklerini uçurarak tüm ilgiyi üzerinde topladı. Yeşil şifon elbisesini Chopard mücevherlerle tamamlayan Lupita gerçekten olağanüstüydü. Özellikle eteklerini uçuşturduğu anlar Cannes'daki ilk gecenin en unutulmaz anlarından biriydi.


Bir sonraki isim ise L'Oreal'in güzellik elçisi olan bu yılın Oscar ödüllü yıldızı Julianne Moore. Armani Privé elbisesiyle bu yılki en iyi görüntüsündeydi bizce. Taşlarla süslü eteği ve tüylü omuzlu elbisesini de her zamanki gibi Chopard küpeleriyle tamamladı. Zümrüt küpeleri belki de üzerinde en çok ilgiyi çeken parçaydı.


Şimdi Hollywood yıldızlarına ara verip bu yıl L'Oreal'in yüzü olan Amerikalı model Karlie Kloss'a geçelim. Kırmızı halının en değişik ama en şık isimlerinden biriydi bizce. Versace tulum etek benzeri elbisesiyle müthişti. Pırıl pırıl kumaş Karlie'nin sonsuz bacaklarında gerçekten de müthiş durmuş.


Kırmızı halının prenses ismi ise Elie Saab elbisesiyle Naomi Watts'tı. Gümüş rengi tüylü kuyruğuyla elbisesinin içinde prenses gibiydi. Hem sırt hem göğüs dekoltesi olan elbiseyi kocaman bir elmas kolyeyle tamamlamıştı.


Son olarak da kırmızı elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Natalie Portman'dan bahsedelim istedik. Natalie Portman'nın tercihi tabi ki de Dior'du. Bu kırmızı halıda pek beraber göremediğimiz eşi balet Benjamin Millepied'de yanında yer aldı.







Related Articles

0 yorum:

Post a Comment