In Capsule Collection fashion glam Kardashian keeping up with kardashian kendall jenner kim kardashian Kylie Jenner motto shirts shorts skirts style summer teen Topshop

Kendall ve Kylie - Topshop

Bu yılın şubat ayında duyurulan Topshop ve Kendall Jenner, Kylie Jenner kardeşler işbirliğinden ilk parçalar görücüye çıktı. Bizde sizleri koleksiyon hakkında bilgilendirelim istedik. Henüz koleksiyonun her parçasından ve detayından haberdar olmasak da bizi nelerin beklediğini anlatalım dedik.


Kendall ve Kylie'den bahsetmemize gerek yok sanırsak. Henüz 19 ve 17 yaşında olan kızkardeşler üvey ablaları Kim Kardashian sayesinde kameralar önünde büyüseler de özellikle son dönemlerde Kendall'ın şöhreti inanılmaz boyutlarda. Hangi dergiye baksak ve nerede bir defile, özel organizasyon olsa Kendall orada karşımıza çıkıyor. O yüzden Topshop'un özellikle hitap ettiği yaş grubunun en göz önünde isimlerle iş birliği yapmasına şaşmamak gerek.


Gelelim koleksiyona, koleksiyonun lansmanında Kendall ve Kylie ilham aldıkları şeyin LA kızları olduğunu ve bu yüzden koleksiyonda bolca çiçek deseni ve ışıklı renkler göreceğimizi söylediler. Kısacası Kendall koleksiyonu şöyle açıklamış: "bir LA kızının dolabında bulunması gereken anahtar parçalar bu koleksiyonda."


Şortlar, göbeği açıkta bırak tshirtler ve maxi elbiselerin kilit parçaları oluşturduğu koleksiyonda aynı zamanda tül pantalonlar ve birçok sloganlı sweatshirtler bulunmakta. Toplamda 15 parçanın yer aldığı koleksiyonda fiyatların da 55$'dan başlayacağı söylendi. Kardeşler lansmanda koleksiyondaki favori parçalarını da söylediler. Kylie için üzerinde "When in Doubt, Vacation" yazan sweatshirt (ki bu iki kardeşin mottosuymuş.); Kendal içinse siyah transparan pantalon favori ürünmüş. 




Bu hafta içinde Amerika ve Avusturalya'da mağazalara gelecek olan ürünler, yaz aylarında da buralara gelecek gibi görünüyor. Jenner kardeşlerin koleksiyonunu merakla bekliyoruz. Özellikle Kendall'ın podyumlardan öğrendiklerine güveniyoruz.


Related Articles

0 yorum:

Post a Comment