In Concelear Cosmetics Far MAC Make up Makyaj Paint pot Ruj

MAC Favorileri

Bu yazımızda sizlere biraz makyaj sırlarımızdan bahsedelim istedik ve bunun için makyaj en denince en ikimizin de büyük tutkusu olan MAC'ten kullandığımız ürünleri sizlere tanıtarak yapalım dedik.

Kısacası bugün sizi MAC'ten zevkle kullandığımız 5 ürünle tanıştıracağız.

İlk olarak MAC'in meşhur paint pot'larıyla başlayalım. Hem ten renginize uygun renkleri hemde farklı renklerde krem far tarzında bulabileceğiniz paint potlarda, bizim tercihimiz MAC'inde en çok satılan ürünlerinden biri olan Painterly Paint Pot ve Indianwood Paint Pot. Painterly farlarınız ve eyelinerınızın altına sabitleyici veya renk eşitleyici olarak mükemmel bir ürün. Ayrıca eyelinerınızın akmasından veya yayılmasından şikeyetciyseniz, bu ürün sizin kurtarıcınız olur çünkü kendisi aynı zamanda mükemmel bir sabitleriyici. Indianwoods ise far olarak kullanabileceğiniz ama Painterley ile aynı işleve sahip aynı zamanda bronz far etkisi yaratan mucizevi bir ürün bizce.


İkinci ve üçüncü ürünlerimiz ise rujlardan, iki rujda MAC'in hayranı olduğumuz mat serisinden biri bordo Diva diğeriyse kiremit rengi Chili. Eğer bordo ruj arıyorsanız kesinlikle tercihiniz Diva olmalı. Hem kalıcılığı hem de rengiyle gece makyajınızın vazgeçilmezi olacaktır. Chili'ye gelecel olursak, günlük ve sade makyajınıza hava katacak mükemmel bir ruj olduğunu söyleyelim. Rengi ne çok koyu ne de açık, biz her makyajımızda rahatlıkla kullabiliyoruz. Mac'te aynı zamanda Chili'nin dudak kalemi de bulunmakta, eğer dudak kalemi tercih ederseniz aynı Chili rujla aynı renge ulaşabilirsiniz.


Dördüncü ürünümüz ise bir far. Uzun süre far kullanmaya çok sıcak bakmasakta MAC'in Sable'ı bu düşüncemizi değiştiren ilk ürün oldu. Toprak tonlarda ama bronzluğuda içinde bulunduran bu renk hemen hemen her makyajınızda raharlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Aynı zamanda Indianwood Paint Pot ile de çok güzel durduğunu söyleyelim.


Son favorimiz ise Mac'in Studio Finish concelearı. Bugüne kadar kullandığımız en iyi concelear olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. hem kapatıcılığı hem de dayanıklığıyla 1 numara. Eğer cild tonunuza uygun rengi bulursanız, bu ürünü kaçırmamanızı öneririz. Ürünün tek olumsuz yanının parmakla uygulanıyor olması herhangi bir fırçası yok ama kendi makyaj süngerinizi kullanarak da ürünü uygulayabilirsiniz.







Related Articles

0 yorum:

Post a Comment