In Ancient Greek Sandals Barneys Beymen fashion Greece Greek Hand Made Icon Sandals summer

En iyi sandalet: Ancient Greek Sandals

Sizlerle bir yaz favorimizi paylaşmak istedik. Yaz denince akla gelen ilk şeylerden biri olan sandalet ve terliğin bizce en iyi modellerini sunan Ancient Greek Sandals ile sizi tanıştıralım dedik.


Adından da anlaşılacağı gibi eski yunan kültüründen esinlenen markayı size biraz daha yakından tanıtalım. Size bodrum sandaletlerini andırabilir ama onlardan çok daha şık oldukları kesin. Efsanelere göre Yunan tanrı ve tanrıçaları sandaletlerini Girit adasında her çifte ayrı bir sihirli güç veren bir ayakkabıcıya yaptırırlarmış. Busihirli güçlerin en meşhuru da Hermes'in uçan sandaletleriymiş. Ki bu uçan sandaletlerde Ancient Greek Sandals'ın sembolü haline gelmiş. Aynı zamanda markanın ikonik modeli olmuşlar.


Eski zaman teknikleri kullanılarak, kimyasallardan tamamen arındırılmış el yapımı olan bu sandaletlerde genellikle doğal ten rengi deriler kullanılıyor. Gerçi son dönemde plastik ve renkli modellerde olsa da markanın asıl tanıdığımız yönü nude renklerdeki deri sandaletler. Markanın 2 co-founder'ı var. Biri markanın tasarımcısı Christina Martini, diğeriyse markanın ceo'su olan Nikolas Minoglu.


Şimdi biraz da modelleri tanıtalım. Öncellikle bizim kendi kullandığımız ve inanılmaz memnun olduğumuz Niki modeli. Biz hem 3 renklisini hem de siyahını bütün yaz rahatlıyla kullanıyoruz. Terlik olmasına karşın rahat bantlarıyla ayağınızı sardığı için şık bir görüntüye sahip oluyorsunuz. Beymen'lerde bu modeli bulabilirsiniz ama bizim kullandığımız renklere Yalıkavak Marina ve Çaşme Alaçatı'da bulunan Fash isimli mağazadan ulaşabilirsiniz.


Bizim bir diğer favorimiz bu yılın yeni modeli olan Fotini. Üzerinde Yunan tanrılarının cezasını simgeleyen bir yıldırım bulunan bu modelin bir çok rengi mevcut ama bizim favorimiz natural ve platin karışımı olan.


Son favorimiz ise limited editiondan. Bu özel koleksiyon Yuanistan'ın ikonik mücevher markası Ilias LALAoUNIS ile yapıldı ve sandeletlerde markanın kendi tasarımı olanmücevherhler kullanıldı. Aşağıda resmini gördüğünüz modelin adı Antiparos ama biz neredeyse bütün medllerine bayıldık bu kapsül kelksiyonun.


Eğer markanın daha çok modelini görmek isterseniz kendi websitesi olan http://www.ancient-greek-sandals.com/ 'a bakmanızı öneririz.





Related Articles

0 yorum:

Post a Comment