In Alışveriş Beymen COS İndirim İstanbul Miss Selfridge paris Sandro Shopping summer Topshop Yaz

Yaz'ın Son Alışverişi



Elimizde olmayan sebeplerden dolayı uzun süre yazılarımıza ara vermiştik. Ama bu yazımızla beraber hızlı bir dönüş yapıyoruz. Sizlerle yaz favorilerimizden oluşan bir alışveriş yazısı paylaşalım istedik. Artık yazın son demlerini yaşarken belki de son tatiller öncesi yanımıza neler alalım derseniz yazımıza göz atmanızı öneririz. 


Öncelikle yaz indiriminden yararlanmadıysanız son demlerinde belki bir şeyler yakalayabilirsiniz. Biz özellikle Topshop ve Miss Selfridge’ten çok güzel parçalar bulduk. Miss Selfridge’deki 3 al 2 öde kampanyası hala devam ediyor olabilir kaçırmayın. Özellikle kokteyl elbiseleri ve kısa üstler arıyorsanız Buyaka’daki mağazasına gitmenizi öneririz. Topshop’tansa biz dar mini elbiseler aldık, fiyatları da fazlasıyla uygundu (39 TL’ye aldık elbiselerimizi) eğer ihtiyacınız varsa gitmenizi öneririz.

  

Bizim uğradığımız bir diğer mağaza Beymen’di. %70 indirim bazı ürünlerde pek etkili olmasa da özellikle Academia ve Blender’da çok uygun ürünler vardı. Blender’ın düz tshirtlerini çok severek kullanıyoruz, indirimde 47 TL’ye düşmüş olan bu ürünleri sizlere de tavsiye ederiz. Hafif salaş ve V yaka olan bu tshirt’ler yaz favorilerimiz arasında. Academia’nın deri ürünlerini de çok beğeniyoruz. Eğer deri ceketlere veya eteklere ihtiyacınız varsa Beymen’lere uğramanızı öneririz. Tabi bu iki marka dışında Stella McCartney’den Tory Burch’e kadar her markada indirim var. Eğer sezonda aklınızda bir parça kaldıysa mutlaka bakın deriz. (Biz Stella McCartney’nin kokteyl elbiselerine bayılmıştık, onlarında %70 indirimde olduğunu hatırlatalım) Tabi aynı zamanda ayakkabı reyonlarına uğramadan sakın mağazadan çıkmayın. Özellikle Bağdat Caddesi Beymen’de hiç olmadığı kadar Christian Louboutin ve Prada ayakkabıları indirimde bulabilirsiniz. 
 

Size tavsiye edebileceğimiz bir diğer mağaza Türkiye pazarına yeni giren bizim Paris’te keşfettiğimiz COS. Zorlu’da bulunan mağazayı eğer basic ürünlerden hoşlanıyorsanız mutlaka ziyaret edin deriz orada da indirim devam etmekte. Çok basit kesimlere sahip olan ürünlerde bu kadar şıklık yaratabilen başka bir marka bizce yok. Ancak sizi uyaralım eğer hareketli renkler ve modellerden hoşlanıyorsanız COS sizin markanız değil. Pastel tonlar, bolca siyah ve beyazdan oluşan koleksiyonun çoğunluğunda %50 indirim bulunmakta.

 

Son olarak favori mağazamız olan Sandro’ya mutlaka uğramanızı öneririz. Akasya’daki Sandro’da %70 indirim hala devam etmekte. Her parçayı almak istediğimiz yeni koleksiyon dışında yazlık elbiseler, pantolonlar ve üstlerde indirimli çok güzel parçaları bulabilirsiniz. Aynı zamanda güderi ya da deri ceket arıyorsanız biraz pahalı ama uzun süre kullanabileceğiniz modellere Sandro’dan ulaşabilirsiniz. Gerçekten modeller vereceğiniz paraya değer onu söyleyebiliriz.










Related Articles

1 yorum: