In App İşbirlikleri Jo Malone Kardshians kendall jenner Khloe Kardshian kim kardashian Kris Kardshian Kylie Jenner Launch Los Angeles Mobile Nobu

Kardashian ve Jenner İş Birliği

Bildiğiniz gibi hemen hemen her alanda ürüne sahip olan Kardashianlar'ın son fethi elektronik dünyasıydı. Uzun zaman Kim Kardashian'ın akıllı telefonlar için geliştirilen Kim Kardashian : Hollywood oyunu en çok indirilenlerde 1 numaraydı. Oyun geliştikçe Kim'in hayatındaki diğer isimlerde oyuna dahil oldular. Önce kardeşleri sonra annesi ve menejeri derken en son Jenner'lar oyuna dahil olmuştu.


Şimdiyse Kardashianlarla Jenner kardeşlerin ortak bir uygulama projesiyle karşı karşıyayız. Stil ve yaşam tarzı hakkında ipuçları verileceği söylenen uygulama hakkında detaylı bilgiye henüz sahip değiliz. Ancak App'in 2 hafta içinde çıkacağını biliyoruz. Son dönemlerde hem Kylie Jenner'ın hem de Kim Kardashian'ın güzellik sırlarını sosyal medya hesaplarında sıkça paylaştıklarını biliyoruz, buradan esinlenilerek tüm ailenin içinde olduğu bir stil/güzellik uygulamasıyla karşılaşıcağımızı umuyoruz.


Tabi uygulamadan önce lansmanının konuşulduğunu da söyleyelim. Hamile olan Kim Kardashian, Kris Kardashian, Khloé Kardashian ve Kylie Jenner'ın katıldığı lansman Lon Angeles'da NOBU'da yapıldı. Kim Kardashain gecede göbeğini belli eden nude dar bir crop-top ve etek takımıyla geceye katılırken, Kylie Jenner ise gecede yeni sarı saçlarıyla ilgi odağıydı. Kris ve Khloé Kardashian ise klasikten yana tercihlerinin kullanmışlar ve küçük siyah elbiseyle geceye katıldılar.


Davetlilere kişiye özel Jo Malone'ların dağıtıldığı gece de aynı zamanda Kim Kardashian'ın sosyal medyadaki başarısı da kutlanmış çünkü kendisi an itibariyle instagramda 45 milyon takipçiye ulaşmış. Gecede diğer Jenner ve Kardashian'ın yokluğu göze çarparken, Kendall'ın Estée Lauder çekimleri için New York'ta olduğu, Kourtney'nin ise çocuklarla olduğu bilgisi verilmiş.









Related Articles

0 yorum:

Post a Comment