In Alicia Vikander Brad Pitt golden globes Julianne Moore Kate Winslet leonardo di caprio Louis Vouitton Michael Fassbender Natalie Dormer Ödül Törenleri Ryan Gosling Versace

Golden Globes 2016

2016 Golden Globes ödül töreni dün gece Beverly Heels Hilton'da gerçekleşti. Tabi biz ödül töreninin kırmızı halı kısmıyla daha ilgiliydik ama Drama dalında en iyi erekek oyuncu ödülünü alan Leonardo di Caprio'yu tebrik etmeden geçemeyeceğiz. Uzun bir aradan sonra geri döndüğümüz bu yazımızda sizlere bize göre gecenin en iyi giyinenlerini yazacağız.


İlk olarak son dönemlerin it-girl'ü Alicia Vikander ile başlayalım. Gecede biri en iyi kadın oyuncu (Danish Girl ile) diğeri de en iyi yardımcı kadın oyuncu (Ex-Machina ile) olmak üzere iki adaylığı bulunan Alicia Vikander, geceden eli boş ayrılsa da kırmızı halıdaki beyaz Louis Vuitton tercihiyle göz doldurdu. Kırmızı halıda beraber poz vermeseler de gecede ona eşlik eden ismin bir başka aday Michael Fassbender olduğunu da hatırlatalım.


Yılların eskitemediği ve hiçbir kırmızı halıda bizi hayal kırıklığına uğratmayan Kate Winslet bir diğer favorimizdi. Steve Jobs filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünün de sahibi olan İngiliz aktristin bu gece için tercihi Ralph Laurendi.


Son dönemdeki bir diğer it-girl ile Natalie Dormer ile devam edelim. Game of Thrones'un Margaery Tyrell'i geceye kırmızı J.Mendel elbisesiyle katıldı. Genelde daha ilginç tercihlerle kırmızı halıda gördüğümüz Dormer bu kez klasik bir elbise seçerek geceye stiliyle damgasını vuran isimlerden biri oldu.


Her kırmızı halıda giydiğiyle ışıldayan bir diğer isim Julianne Moore bu kez tam anlamıyla lacivert Tom Ford'uyla ışıl ışıldı. Gecede kendisine eşlik eden isim de elbisenin tasarımcısı olan Tom Ford'du.


Son olarak geceye sevgilisi Jason Stathom'la gelen Rosie Huntington Whiteley neredeyse teniyle aynı renk nude ama ışıl ışıl elbisesiyle göz kamaştırıyordu. Ünlü modelin kıyafeti Versace'ydi.


Tüm bu isimlerin sakin makyaj tercihleri ve saçlarında abartıya kaçmamış olmaları da onları gecenin en şık isimleri olmalarına katkı sağladı.

Related Articles

0 yorum:

Post a Comment