In balmain Balmain Army İşbirlikleri Naomi Campell olivier rousteign Ricardo Tisci ss16

İlkbahar - Yaz 2016 Yaklaşırken

KAMPANYA ARKADAŞLIKLARI

Kışın ortalarına yaklaştığımız şu günlerde ünlü markalar da İlkbahar Yaz 2016 kampanyalarını yavaş yavaş piyasaya sürmeye başladı ki bunlardan bir çoğu büyük ses getirdi ve getirmeye devam edeceğe benziyor.

İlk olarak Balmain ile başlayacak olursak 2 hafta önce resmen bomba denilecek fotoğraflarla gündeme oturdu Olivier. 90'ların en ünlü top modelleri Naomi Campbell, Claudia Schiffer ve Cindy Crawford'u Balmain Army'e katması moda dünyasına çığ gibi düştü. Bu üç top modelin asla yaşlanmayan yüzleri, güzellikleri ve bozulmamış fizikleri son 2 sezondur gündemde olan Balmain Army'nin Kendall Jenner, Gigi Hadid gibi genç güzellerine taş çıkaracak cinsten. Profesyonellikleri ve kaliteleriyle daha cesur ve zamansız pozlar veren Naomi, Claudia ve Cindy'nin siyah beyaz fotoğrafları bütün sezonu etkisi altına alacağa benziyor. Olivier Rousteing ise bizi bir kere daha şaşırtmayı ve büyülemeyi kesinlikle başardı diyebiliriz.


Bir diğer önemli Fransız markası ise Givenchy ve daha yepyeni el attığı alt markası Givenchy Jeans. Karşımızda ise cesur genç modellerden Irina Shayk. Esmer teni ve masmavi gözleriyle görmeye alışkın olduğumuz Irina bu sefer eskisinden daha seksi olarak sadece kot pantalonu ve ona eşlik eden üzerinde sadece kot pantolonu olan model Chris Moore ile karşımıza çıkıyor. Ricardo Tisci'nin kot pantolonu seksilikle yorumladığı siyah beyaz yayınlanmış görsellerde ve videolarda kot pantolonlardan çok modellerden gözlerimizi alamadık diyebiliriz.


Genç spor-şık giyim markası Juicy Couture pek de alışkın olmadığımız bir ilkbahar yaz kampanyası ile adından daha çok söz ettirmeye başladı. Lüks marka algımızda çok da fazla bulunmayan Juicy bu sezonki reklam seçimiyle bu algımızı yıkacağa benziyor çünkü bu sefer karşımızda Victoria's Secret'ın genç ve dinamik meleklerinden Candice Swanepoel ve Bahati Prinsloo bulunmakta. Behati daha önceki sezonlarda da marka ile çalışmış parfümlerinin yüzü olmuştu ancak bu sefer giyim ve aksesuar kampanyasında hem de en yakın arkadaşıyla birlikte çok daha renkli çok daha eğlenceli ve çok daha seksi olarak boy göstermekte.



Related Articles

0 yorum:

Post a Comment