In Alexa Chung Dior Dior Homme Diorskin Forever doutzen kroes Karlie Kloss Longchamp Moda mugler natalie portman Robert Pattinson ss16 Topshop victoria's secret

SS16


2016 İlkbaharı adım adım yaklaşırken ünlü markalar ve moda evleri İlkbahar-Yaz 2016 kampanyalarını bir bir görücüye sunmaya başladılar. Bu kampanyalardan bir çoğu yayınlandığı gün çok büyük ses getirdi ve yeni kampanyaların da yolda olduğunun sinyallerini verdi. Bu yazımızda ünlü markaların reklam kampanyalarında tüm ihtişamlarıyla tek başlarına boy gösteren ünlü isimlerden bahsedeceğiz.

İlk olarak bu yıl Victoria's Secret defilesinde göremediğimiz ünlü eski meleklerden Doutzen Kroes'le başlıyoruz. Kendisi bu hafta içinde Mugler kadını olduğunu kampanya fotoğraflarını paylaşarak duyurdu. Muhteşem fiziği ile karın kasları ve ıslak görünümlü saçlarıyla hem kadınsı hem seksi hem de sportif bir Mugler kadının nasıl olması gerektiğini herkese gösterdi.


Yazımıza bir diğer eski Victoria's Secret meleklerinden biriyle devam ediyoruz. Karlie Kloss da bu yıl defileden ayrılan bir diğer model ve bu ayrılığından sonra ciddi bir projede kendisini görememiştik. Bu yokluğuna bir son vererek genç ruhu ve dinamizmi ile genç İngiliz markası Topshop'un ilkbahar kampanya yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Bir süredir genç modellerin izinden giden Topshop için değişik bir tercih olduğu düşünülemezdi ancak Karlie Kloss'un bu kampanyada tahmin edildiği kadar etki uyandırdığını ne yazık ki düşünmüyoruz.


Dior ve ikonik yüzlerinden Natalie Portman ise bu sefer bir güzellik kampanyası için bir aradalar. Raf Simmons'tan sonra bir değişim ve dönüşüm içinde olan Dior yepyeni fondoteni Diorskin Forever için Natalie Portman'ın güzelliğini öne sürmekte. Uzun süredir makyaj ürünlerine büyük önem veren Dior'un yeni bir güzellik ürünüyle karşımıza çıkmasına şaşırmadık. Natalie Portman ise Dior kadınlarından belki de en iyi tercih olmuş, sadeliği, duru güzelliği, naifliği ile adeta ışıldamakta.


Uzun süredir adı Longchamp ile eşleşleşen İngiliz model Alexa Chung yeniden ünlü çanta markasının reklam kampanyasında. Geçen kış Longchamp için kendi mini çanta koleksiyonunu da tasarlayan Alexa için gerçekten Longchamp'ın sportif kadınsı ruhuna yakışıyor diyebiliriz.


Yazımızı yakışıklı ve bir dönemlerin genç kızlarının aşık olduğu genç aktör Robert Pattinson ile sonlandırıyoruz. Bir süredir Dior Homme'un yüzü olan yakışıklı oyuncu bu sefer New York sokaklarında Dior takımlarıyla Dior Intense parfüm kampanyası için karşımıza çıkıyor. Reklam çekimleri mi Dior'un etkisi mi yoksa olgunlaştıkça daha çekici olan Robert Pattinson mu desek bilemiyoruz ama bu reklam kampanyasının büyük ses getireceğine eminiz.


Related Articles

0 yorum:

Post a Comment