In bag David Beckham fashion hermes music spice girls Victoria Beckham

QUEEN VİCTORİA

                          VICTORIA BECKHAM

Victoria Beckham denildiğinde aklımıza hiç yaşlanmayan bir moda ikonu, yakışıklı futbolcu David Beckham'ın eşi, 4 çocuk annesi başarılı bir tasarımcı geliyor. Müzik dünyasından moda ikonluğuna, makyajdan ve yüksek topuklulardan ödün vermeyen kişiliğe ve son olarak tasarımcılığa varan bu hayatı blogumuzda paylaşmak istedik. 



Victoria Beckham karşımıza ilk kez bütün çocukluğumuzu şarkıları ve danslarıyla geçirdiğimiz Spice Girls grubunun "Posh" lakaplı üyesi olarak çıktı. Posh lakabına yaraşır biçimde grubun en havalısı ve sosyetiğiydi ve tabi ki bizim en sevdiğimiz üyesi. 




VICTORIA MODASI

Victoria Beckham'ın moda dünyasına girişi bir jean defilesi ve bir parfüm tasarımıyla oldu. Bugün ise tanıtıldığı günden itibaren binlerce sipariş alan çantaların tasarımcısı. Koleksiyonunda kendi özellikleri olan kesinlik ve netliği çantalarına aktarmış. Sırf tasarımla değil çanta yapımında kullanılan malzeme de sert deriden. Günümüzde Hollywood'un en çok çalışan kadınlarından biri olan Victoria Beckham, moda dünyasında kendini kanıtladı. Düzenli bir ofis hayatı ve 80 çalışanıyla tam bir iş kadını. Herkesin sahip olmak istediği çanta koleksiyonu ise bizim de gözdemiz.

Victoria Beckham'ın moda kariyerindeki en önemli olay ise şüphesiz New York Fashion Week'te Sonbahar/Kış 2012 tasarımlarının podyumda olmasıydı. Günlük yaşamdan etkilenerek hazırladığı bu koleksiyonla Victoria Beckham moda dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Victoria Beckham'ın öncüsü olduğu orta boy etek modası ise bu sezonun önemli parçalarından.



Tabi ki Queen Victoria'nın tek uğraşı moda değil, 2008'de tekrar bir araya geldiğini açıklayan Spice Girls Amerika'yı kapsayan bir turneye çıktılar. Geçen yıl ki Olimpiyatlardaki muhteşem kapanış törenin de sahne alan grupta en çok göze çarpan isim tabi ki de Giles elbisesiyle Victoria Beckhamdı.



Müzik ve kendi koleksyonunu hazırlamak dışında Victoria'nın bir başka uğraşı daha var. O da dünyanın en önemli dergilerinin farklı editionlarına kapak olmak. ( Vogue, Elle, Marie Claire gibi ). Duruşu ve verdiği pozlarla gerçekten farklı bir tarza sahip olan Victoria, en çok aranan yüzlerden.





Özel hayatından bahsedecek olursak, 1999 yılında ilk oğlu Brooklyn'i doğurduktan 4 ay sonra 25 yaşında David Beckham ile evlendi. 2002 yılında 2. oğulları Romeo, 2005 yılında 3. oğulları Cruz ve 2011 yılında kızları Harper dünyaya geldi. Kızları Harper, güzelliği ve giydiği lüks marka kıyafetlerden dolayı şimdiden
geleceğin stil ikonlarından sayılıyor. Oğulları Romeo ise geçen yıl Cara Deleveigne ile birlikte ünlü İngiliz markası Burberry'nin reklam kampanyalarında yer almıştı. Ailesine bağlılığıyla bilinen Victoria Beckham, çocuklarına daha fazla zaman ayırmak için emekliliği düşünenlerden.


Victoria Beckham denilince akla gelen bir diğer şey ise onun Hermes çantalara olan bağımlılığı, özellikle Birkin modeline. Neredeyse markanın o modelinin her rengine sahip olan Victoria'nın, 30.000 doları bulan özel siparişleri de var. 

     

    

Victoria'nın Hermes çantalardan dışında da bir takıntısı olduğunu söyleyelim. O da stilettolar, sizi bilmeyiz ama biz Victoria'yı topuklu ayakkabı dışında hiçbir tür ayakkabıyla görmedik. Hamileyken bile bu tutkusundan vaz geçmedi. Özellikle de Louboutin tutkusundan.

  

Related Articles

0 yorum:

Post a Comment