In blake lively chanel christian louboutin fashion gossip girl Gucci red carpet serena van der woodsen style

ALTIN KIZ BLAKE LIVELY

SERENA'DAN BLAKE'E


2007-2012 yıllarında hayranlıkla özenerek izlediğimiz bizce en iyi gençlik dizisi Gossip Girl'ün altın kızı Blake Lively bugün en çok konuşulan Hollywood ünlülerinden biri. 20 yaşındayken Gossip Girl'ün popüler güzel sarışın Serena van der Woodsen'ı olarak hayatımıza giren Blake bugün de muhteşem giyim zevki ve çok konuşulan özel yaşamıyla gündemde yerini koruyor.


Blake'in Gossip Girl'deki halinden biraz daha bahsedecek olursak, moda bakımından Serena, Blair'ın biraz daha gerisinde kaldı diye biliriz. Gerisinde kaldı derken sofistikelik ve şağşağdan bahsediyoruz tabi ki. Blair'a göre Serena'nın tarzı biraz daha sadeydi ve bu yüzden Blair daha ön plandaydı. Serena'yla Blake tarzlarını karşılaştırmak istersek de birbirleine çok benzediklerini söyleyebiliriz. İkisi de sadelikten ama kaliteden yana. Giydiklerini kendine yakıştırmak ama giyerken de riskten uzak ve güzelliğinden emin oldukları parçaları seçmek ikisinin de tarzını belirleyen önemli etkenler oldu.





Gossip Girl'ün geçen yıl bitmesinden sonra ilk olarak karşımıza Gucci Premiere parfümünün yüzü olarak çıktı. Altın sarısı dapdar elbisesiyle Gossip Girldeki genç kişiliğinden seksi bir bayana dönüştüğünü kanıtladı. Reklam filmini izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=NzV3GRtwftQ



Karl Lagerfeld'in büyük ilgi duyduğu Blake Lively, 2011 yılında Chanel Mademoiselle'in kampanya yüzü oldu. Reklam kampanyasının fotoğrafları Karl Lagerfeld imzası taşıyordu.

Dizide güzelliği ve havasıyla peşinde bir çok erkeği koşturan Blake özel yaşamında da bu özelliği taşıyor ki günümüzün en yakışıklı erkekleri arasında sayılan Ryan Reynolds'la geçen yıl hayatlarını birleştirdi. Özel hayatını biraz daha açacak olursak dizideki aşkı ve en son bölümde eşi olan Penn Badgley ile 3 yıl beraberlik yaşadı. Daha sonra ise muhteşem yakışıklı bekar Leonardo diCaprio ile 5 aylık bir ilişkisi oldu.




Karl ve Christian'a Blake dendiği zaman ikisinin de diyeceği çok şey olduğunu biliyoruz. Moda dünyasında gerçekten de fırtınalar estiren Blake, boş zamanlarında Christian Louboutin ile alışveriş yapmakta. Christian da onun adına bir ayakkabı bile tasarladı ve sınırlı sayıda üreterek piyasaya sürdü. Karl ise geçtiğimiz yıllarda gittiği birçok organizasyonda Blake'i yanından ayırmadı. Daha sonra da Chanel'in yüzü olarak kendisini seçti.


Blake'in kırmızı halı tarzıysa imrenilecek güzellikte. Katıldığı her kırmızı halı etkinliğinde tüm dikkatleri kendi üzerine seçen Blake, yaptığı bu seçimleri kendi başına verdiğini söylüyor, herhangi bir profesyonelden yardım almıyormuş kendisi. Tabi karar vermeden önce alışveriş arkadaşı Christian Louboutin ve ilham perisi olduğu Karl Lagerfeld'in fikirlerini alıyordur bizce.






Related Articles

0 yorum:

Post a Comment