In bag Çanta fashion Hand Made Manu Manu Atelier Moda Vakko Vakkorama

Ayın Tasarımcısı : Manu Atelier

     Yükselen yepyeni bir isim... Manu Atelier. Geçen yıl tanıştığımız yepyeni bir çanta markası Manu. Beste ve Merve Manastır tarafından Şubat 2014 yılında kurulmuş olan marka gerçekten de daha çok yeni ancak seveni takip edeni çok aynı bizim olduğumuz gibi. Markanın en önemli özelliklerinden biri yenilikçi olmalı. Günümüzün modasının aksesuar kriterlerinin bütün özelliklerini taşıyan tasarımları bulunmakta. Bucket bag ve sırt çantalarına yepyeni bir bakış açısı getiren Manu tasarımları şimdiden çoğu bayanın dolaplarında yerini aldı.


     Her biri el yapımı olan çantalar ilk olarak deri halleriyle karşımıza çıktı. Deri zanaatkarlığını bu konuda uzman olan babaları Adnan Manastırdan alan Beste ve Merve, kendilerine de geçmiş olan bu yeteneklerini çıkardıkları çanta koleksiyonuyla göstermiş oldular. Yüksek kalite el işçiliği deri malzemeleri her çantayı kendine özgü kılan hale getirmiş. Manu'nun yeni sezonunda ise karşımıza derinin dışında güderinin muhteşem renkleri de çıkıyor.


     Beste ve Merve Manastır, derilerle ve deri çanta yapımıyla büyümüşler ve çocukluktan beri hayalleri deri parçalarını birleştirip kendi koleksiyonlarını oluşturma hayali kurmuşlar. Bu hayalleri de Şubat 2014 yılında MANU'yu kurmaları ile gerçeğe dönüşmüş.


     Yeni sezondakilerle birlikte koleksiyonda deri ve güderi püsküllü olmak üzere bucket çantalar, güderi sırt çantaları, güderi ve deri kol çantaları, deri bel çantaları ve cüzdanlar bulunmakta. Model çeşitliliğini bu yeni sezonla arttıran Manu ailesine yepyeni renkleri de eklemiş mavi, yeşil, krem gibi. Ayrıca siyah ve bordo gibi klasik renkleri de raflarda bulunmakta.


     Manu'nun çantalarına ulaşmak isteyenler kendi internet sitelerinden ürünlere erişebilirler veya Vakkoroma ve v2k mağazalarında Manu standlarını bulabilirler. Ancak size verebileceğimiz en önemli tavsiye el üretimi olan ve sayıyla üretilen bu çantalar mağazadan mağazaya farklılık gösterebiliyorlar. Hatta dün gördüğünüz modeli bir sonraki gün göremeyebilirken başka bir modelle karşılaşabiliyorsunuz yani beğendiyseniz kaçırmayın deriz.


Related Articles

0 yorum:

Post a Comment