In Air Max fashion İstanbul Moda Nike Nike Air Max Sneakers Spor Ayakkabı style

Nike Air Max Cılgınlıgı



Bu yazımızda sizlere uzun zamandır yazmak istediğimiz bir üründen bahsedeceğiz. Artık ülkemizde de satış noktaları artan Nike Air Max’ler yaz kış favorimiz. Tabi Amerika’yla Türkiye’de satılan modelleri karşılaştırıp sizleri de bunalıma sokmak istemiyoruz. Ama eğer henüz bir Nike Air Max’iniz yoksa mutlaka yazımızı okuyun deriz. 

 

Öncellikle nerelerden alabilirsizinden bahsedelim. Nike’ın kendi mağazalarından tabi ki bu modele ulaşabilirsiniz ancak çok satıldığı içim bir gördüğünüz modeli bir daha bulma şansınız pek olmuyor ya da farklı Nike2larda farklı modellere rastlayabilirsiniz ama gene de Air Max modelleri açısından Nike mağazalarının sınıfta kaldığını söyleyebiliriz. Bizim bildiğimiz diğer seçenekleriniz ise Galata’da bulunan Lastik Pabuç, Bilstore, Beymen (biz Air Max’lerimizin hepsini buradan aldık ve başkalarının ayağında buradaki modellere rastlamadık. Özellikle Nişantaşı ve Zorlu Beymen’leri öneririz.) Sneaksup (Bağdat Caddesi ve Capitol mağazaları bizim bildiklerimiz) ve son olarak da internet alışveriş sitesi Lidyana’dan da Air Max bulabilirsiniz. 

 

Air Max’lerin tabi ki kendi içinde de birçok modeli var ve gerçekten herkese uygun bir Air Max bulmak mümkün. Bizim kullandığımız model Air Max 90 Essential. Özellikle son dönemlerdeki beyaz spor ayakkabı modasını sevdiyseniz, size bizimde kullandığımız Air Max 90’ın tamamen beyaz modelini öneririz. Air  Max 90’ı tercih etmemizin sebebi ise biraz yüksek olması ancak ayağınızda bu yüksekliği hissetmiyorsunuz çünkü tabanınız düz duruyor. 

 

Air Max 90 dışında Air Max 1 (daha alçak ve bazılarına göre daha kibar olan model) veya Nike Air Zoom modellerini de tercih edebilirsiniz. Air Max 1 Essentials modelleri 90’a göre daha alçak ve daha yuvarlak burunlu; Air Zoom modelleri ise bizce günlük hayattan çok biraz daha spor alanında kullanımlı ama onu da günlük hayata uyduranlar var. Ünlü blogger Chiara Ferragni gibi.
Hangi modeli seçersiniz bilmiyoruz ama bizce ayakkabılarınız içinde bir tane Air Max’iniz bulunmalı.  (Aşağıdaki resimde en üstte bulunan model Air Max 1 Essentials modelidir)

Bizim için her derde deva modeli 90’ı da ayrı bir kenara koyalım. Tabi Son olarak şunu not düşelim eğer yakınlarda Amerika’ya gitme gibi bir planınız varsa çok daha uyguna ve inanılmaz farklı modellerle İstanbula’a dönebilirsiniz. Kendi Air Max’inizi yapabilme özgürlüğünden bahsetmiyoruz bile.

Related Articles

1 yorum: