In Bra bradley cooper Brand campaign Cristiano Ronaldo fashion givenchy hollywood Intimissimi irina shayk İşbirlikleri Italian Lingerie Moda paris Perfect Versace

Intimissimi Irina Shayk ile Sahnede

Son dönemin en çok konuşulan süpermodellerinden Irina Shayk ünlü İtalyan iç giyim markası Intimissimi için tekrar objektif karşısına geçti. Cristiano Ronado'yla olan beraberliğiyle tüm radarları üzerine çeken Irina Shayk şimdilerdeyse Hollywood'un ünlü isimlerinde Bradley Cooper ile beraber. Hem aşk hayatıyla hemde yaptığı işlerle her dönemde gündemde olan Irina sadece verdiği pozlarla değil dupduru güzelliğiyle de kendine hayran bırakıyor.


Bugünlerde Versace podyumundan, Diane von Fustenberg lansmanında; Loreal'in organizasyonlarından, Givenchy kampanyalarına kadar her yerde olan Irina bu kez Intimissimi ile mesleğe ilk başladığı dönemlerdeki gibi iç çamışırı modelliğine geri dönüyor. Geçtiğimiz haftalarda Paris Fashion Week kapsamında yapılan organizayonla da bu geri dönüşün lansmanı düzenlendi.

               

İş birliğini kısa bir videoyla duyuran Intimissimi geçtiğimiz günlerde de yeni sezon için çekilen fotoğrafları paylaştı.  Markanın imza ürünü "Perfect Bra"nın 20.yılını kutlayan Intimissimi bunun için bu yılki "Perfect Bra Book"un çekimlerinde Irina Shayk ile beraber çalışmış. İlk kampanyalarını 2007'de yapan Irina ve Intimissimi bu kez daha sexy ve kendinden emin bir şekilde karşımıza çıkıyor. 2007'de Brezilyalı süper model Ana Beatriz'in yerini alan Irina Shayk, üç yıl boyunca markanın yüzü olmaya devam etmişti. 2010'daysa Intimissimi'nin marka elçilerinden biri olmuştu.


Koleksiyonun fotoğraflarını ise Amerikalı ünlü fotoğrafçı Sante D'Orazio çekti. Irina ünlü marka olan işbiriliğinin onun için çok özel bir yeri olduğu dile getirerek bu haberi instagram hesabından duyurdu. Intimissimi 30 yaşındaki ünlü modelin kariyerinde önemli dönüm noktalarından birini oluşturuyor. Kariyerine geç bir başlangıç yapan Irina'ya kendini gösterme şansını modelliğinin ilk dönemlerinde veren Intimissimi şimdiyse ünlü modelin altın çağında onunla beraber bir işbirliği yapma şansını yakaladı.


Aşağıdaki linli tıklayarak kısa kampanya filmini de izleyebilirsiniz.
--> http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3483831/She-s-undie-lievable-Irina-Shayk-shows-famous-assets-racy-lace-lingerie-announces-return-Intimissimi-seductive-teaser.html#v-7373084105709274807

Related Articles

0 yorum:

Post a Comment