In Charlotte Olympia Eye Liner Eye Palette Eye Shadow Far fashion hollywood İşbirlikleri Lipstick MAC Make up Makyaj Moda Ruj Zac Posen

MAC'ten Ilkbahara Ozel Koleksiyon


Moda'nın prensi Zac Posen'ın MAC ile muhteşem işbirliği radarımızda.


Hollywood'daki en önemli gecelerin muhteşem kahramanı ve tasarımcısı New York'lu Zac Posen bu sefer abiye tasarımlarıyla değil kozmetik ürünleri tasarımıyla ve MAC kalitesiyle karşımıza çıkıyor. Tuvaletlerindeki sadelik, asalet ve feminenlik güzellik ürünleriyle birleşince her bayanın makyaj çantasında bulunması mutlaka gereken sade ama bir o kadar da gerekli parçalara dönüşüyor. Tasarımlarında modernizmi ve romantizmi esas alan Zac Posen'ın MAC işbirliği koleksiyonun da ilk gözümüze çarpan zariflik ve kalite oluyor.


MAC x ZAC POSEN koleksiyonuna göz atacak olursak ilk fark edilen ürünlerin Zac Posen'ın kendi logosunu taşıyan özel paketlerle satışa sunulmuş olması. Koleksiyonda 6 renkte oluşan özel bir renk paleti, kalıcı uzunluk sağlayan bir maskara, bir eyeliner kalemi, ilkbahar yaz ruhunu yansıtan 3 farklı renk tonunda ruj, bir makyaj sonrası pudra, bir allık ve 2 farklı uygulama fırçası bulunmakta. Koleksiyon seçili MAC mağazalarında ayrıca MAC'ın online sitesinde satışa sunulmuş durumda. Ürünlerin tükenme ihtimaline karşı elinizi çabuk tutmanızı öneririz.


MAC'in bu sezona damga vuracağı belli olan bir diğer koleksiyonu ise ünlü ayakkabı tasarımcı Charlotte Olympia ile olan işbirliği. Aksesuar tasarımına retro ve eğlenceli bir anlayış getiren İngiliz tasarımcı Charlotte Olympia'nın kozmetik devi MAC ile olan işbirliği geçen yıl duyurulmuştu ancak ürünler merak konusuydu. Geçen hafta Amerika'da satışa çıkan koleksiyon Charlotte Olympia ile eşleşmiş örümcek ağı fonu, kırmızının her tonu, dişilik ve glam kozmetik severleri büyüsü altına alıyor.



Henüz Türkiyede satışa sunulmayan koleksiyon bu ay içinde mağazalarda yerlerini alacak ancak biz daha ülkemize gelmeden koleksiyonun içeriğini açıklamak istedik. Koleksiyonda kırmızıyı 3 farklı tonda en dramatik ve feminen sekilde bize sunan rujlar, bunlara uyumlu dudak kalemleri, çok alışık olmadığımız kahverengi maskara ve eyeliner, 2 farklı kahverengi-bronz tonunda krem far, 3 farklı renkte oje, far ve kaş fırçası, kaş kıvırıcı ve bunlara ek olarak ayna ve makyaj çantası bulunmakta. Koleksiyon normalde alışkın olduğumuz tasarımcı işbirliklerinden çok daha geniş ürün skalasıyla sunulmakta. Yine de koleksiyon ülkemizde satışa sunulduktan itibaren beğendiğiniz ürünleri kaçırmamak adına en yakın MAC mağazasına uğramanızı öneririz.

Related Articles

0 yorum:

Post a Comment