In book Cara Delevingne Charlize Theron Dakota Johnson Fifty Shades Darker fifty shades of grey Grinin Elli Tonu henry cavill Jamie Dornan Karanlığın Elli Tonu Kim Basinger movie Sinema

Fifty Shades of Darker

Filmin çıkmasına daha 1 yıl olabilir ama Şubat ayında çekimlerinin başlayacak olması ve filmle ilgili kamuoyuyla paylaşılan bazı detaylarla devam filmine odaklanmış durumdayız. Fifty Shades Darker ile ilgili bildiklerimizi, duyduklarımızı sizlerle paylaşalım dedik.


Serinin sıkı bir takipçisi değilseniz belki fragmandan haberiniz olmayabilir ancak geçtiğimiz yıl Fifty Shades of Grey DVD'si ile beraber 30 saniyelik kısa bir fragmanın da paylaşıldığını hatırlatalım. Fragmanda kitaptan da hatırlayacağınız bir sahneyle, maskeli baloya hazırlanan Mr.Grey ile ödüllendiriliyorsunuz. Tabi gelecek iki filminde yani Fifty Shades Darker ve Fifty Shades Freed'in çıkış tarihleri de önceden açıklandı. Biz size tekrar hatırlatalım. Fifty Shades Darker 10 Şubat 2017'de; Fifty Shades Freed 9 Şubat 2018'de vizyona girecek.


Gelelim devam filmiyle ilgili bildiklerimize, Fifty Shades of Grey'in yönetmeni olan Sam Taylor Johnson'ın yeni filmde yer almayacağı geçen yıl açıklanmıştı. Ancak kısa zaman önce Fifty Shades Darker'ın yönetmeni açıklandı. Bu isim Glengarry GlenRoss ve Perfect Stranger gibi önemli filmlerin yönetmeni James Foley. Foley'i son dönemde House of Cards ve Billions gibi en çok izlenen dizilerin yönetmeni olarak gördük. Aslında hikaye Anastasia tarafından anlatıldığı için filmin bir kadın gözüyle daha gerçekçi olabileceği kanısı hakim ama James Foley'nin tecrübesiyle bu dezavantajın üstesinden geleceğine eminiz.


Fifty Shades of Grey'den sonra Jamie Dornan'ın seriyi bırakacağına dair bazı haberler çıkmıştı. Ancak bu haberlerin hem Jamie hem de yapımcılar tarafından yalanlandı zaten sonrasında fragmanda Jamie'yi hayallerimizin Mr.Grey'i olarak görmeye devam ediyoruz.


Bildiğiniz üzere başroller Jamie Dornan ve Dakota Johnson'ın yoğun programından dolayı devam filminin çekimlerine hemen başlanmamıştı. Ancak şu günlerde 2016'nın Şubat'ında çekimlerin Kanada'da başlayacağı konuşuluyor. 9 Şubat'ta Vancouver'da çekimlerin başlaması Temmuz ortalarına doğru da çekimlerin tamamlanması bekleniyor. Bildiğiniz üzere Fifty Shades of Grey'in çekimleri sırasında fanların ve medyanın ilgisinden kaçabilmek için tüm ekip "The Adventures of Max & Banks" başlığını kullanmıştı. Bu kez prodüksyonun "The Further Adventures of Max & Banks 2" ismiyle hazırlandığı söyleniyor.


Net olmamakla birlikte bu kez filme yarı yarıya daha az bütçe verildiği konuşuluyor. Fifty Shades of Grey ile 570 milyon $ hasılat elde eden serinin bu film için bütçesi 20 milyon dolar civarında olacakmış. Bütçedeki bu azalmanın filmdeki sex sahnelerinin izleyici kitlesini sınırlandırmasından kaynaklandığı söyleniyor. 17 yaş sınırı getirilmesine kesin gözüyle bakılan filmde Jamie Dornan'a tamamen çıplak sahnelerde oynaması için ekstra bir 1 milyon $ teklif edildiği dedikodusunu da atlamayalım.


Son olarak bu kez filmin senaryosunun yazımında E.L James'e eşinin destek olacağını söyleyelim. 

Ancak film hakkında belki de en çok merak edilen şey hala açıklanmadı. Bu da Ana'nın patronu Jack Hyde'ı kimin canladıracağı. Size yazımızda dün gece açıklanan son dakika haberini de verelim meşhur Mrs.Robinson için Charlize Theron'dan Kim Cattrall'e birçok isim anılırken rolü kapan bir zamanların en seksi isimlerinden olan Kim Basinger oldu. Jack Hyde'a deri dönecek olursak, biz sizlere kulislerde konuşulan isimleri söyleyelim, kimin uygun görüleceği ya da süpriz bir isimle mi anlaşacakları yapım ekibine kalmış. Henry Cavill ve Ian Somerhalder en çok üzerinde durulan isimler hatta Henry Cavill'e bu konu hakkında soru sorulduğunda şu an için işlerin netleşmediğini söyleyip rol için adı geçen isimlerden biri olduğunu yalanlamadı. Son bir tüyo da Christian'ın eski itaatkarı olan Leila için, bu rolü oynaması içinse Cara Delevingne'e teklif götürüldüğü konuşuluyor.


Related Articles

0 yorum:

Post a Comment