In Aquazzura Ayakkabı fashion Florence İşbirlikleri Luxury Moda Poppy Delevingne shoes style

Poppy Delevingne x Aquazzura


Modellikten oyunculuğa, tasarımcılığa 10 parmağında 10 marifet barındıran Delevingne kardeşlerden abla Poppy Delevingne karşımıza yepyeni bir özelliğiyle çıkıyor. Lüks ayakkabı markası Aquazzura'nın Resort 2016 koleksiyonu için bir kapsül koleksiyon hazırlayan Poppy tasarımcılığı ve reklam kampanyalarındaki güzelliğiyle göz dolduruyor.


Koleksiyonun ortaya çıkış sürecinde Aquazzura ayakkabılarının muhteşem tasarımcısı ve kreatif direktörü Edgardo Osorio ile Poppy Delevingne bir araya gelmişler ve Poppy'nin hareketli ve eğlenceli yaşam tarzından fikir edinmeye çalışmışlar. Daha sonra Poppy elinde St. Tropez'den aldığı güneş, ay ve yıldızlardan oluşan bir çift küpe ile gelmiş ve bu tasarımın ilk adımı olmuş. Koleksiyonun bir diğer çıkış noktası ise Osorio'nun hayranlık duyduğu Poppy Delevingne'in Fas temalı ve büyüleyici gökyüzünün altında gerçekleşen düğünü olmuş.


8 farklı model barındıran kapsül koleksiyon Poppy'nin tatil ruhunu ve astronomi sevgisini ön plana çıkartmakta. Güneş, ay ve yıldızlar ise koleksiyonun temasını oluşturmakta. İngiliz ruhunu-asaletini ve Poppy Delevingne'in bohemliğini kadınsılıkla birleştiren koleksiyonda yüksek topuklar sandaletlerle gece gündüzle buluşuyor. Son birkaç sezondur gözde olan bağcıklı sandaletler ve bohem püsküller Poppy'nin koleksiyonunda da ön planda. Ayrıca koleksiyonda kış ruhunu da barındıran kapalı ayakkabılar ve süetin bohemliğini de içinde bulundurmakta.


Koleksiyon Aralık ayı içerisinde sadece internet üzerinden satışa sunuldu. Amerikan, içinde lüks markaların bulunduğu internet sitesi net-a-porter'de fiyatları 595- 1450 dolar arasında değişen koleksiyonun tamamına ulaşabilirsiniz.





Related Articles

0 yorum:

Post a Comment