In David Beckham fashion Heidi Klum İşbirlikleri Lea Seydoux Louis Vouitton Mariah Carey miranda kerr Moda Nicole Kidman Selena Gomez Unicef

LV for UNICEF

LOUIS VUITTON BİZİ SÖZ VERMEYE DAVET EDİYOR

2015'in son günleri Louis Vuitton'un çarpıcı bir iş birliğiyle sarsıldı. Bu seferki iş birliği alıştığımızın aksine bir marka veya bir ünlü isim için değil bu sefer çocuklar için gerçekleştirildi ve birçok isim UNICEF yararına yapılan bu önemli ve değerli çalışmada yer aldı. Dünya'da açlıklıkla, susuzlukla ve çeşitli zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan çocuklar için bir söz verdiğimiz kampanyaya katılmak ise çok kolay. 


Nicolas Ghesquiere tarafından tasarlanan ucunda Louis Vuitton amblemli kilit sembolü bulunan kolye veya bilekliği edindikten sonra kendinize bir partner seçiyorsunuz. Daha sonra serçe parmaklarınızla söz işareti yaparak kameranın karşısına geçiyorsunuz ve bu fotoğrafı #makeapromise yorumuyla paylaşıyorsunuz. Her edindiğiniz gümüş kolye veya bilekliğin 200 doları UNICEF'e bağışlanmakta.


Louis Vuitton ve UNICEF iş birliği için tasarlanan özel gümüş kolye ve bileklik 500 dolardan satışa sunulmakta. Siz de bu önemli kampanyaya katılmak ve zor durumdaki bir çocuğa yardımda bulunmak istiyorsanız ürünlere Louis Vuitton'un kendi internet sitesinden erişebilirsiniz.


Kampanyaya katılan birçok ünlü ismin bulunduğunu belirtmiştik. Bu ünlü isimler Louis Vuitton'un düzenlemiş olduğu yardım gecesi UNICEFBall'a katılarak o akşam sözlerini verdiler. Nicolas Ghesquiere'in özenle giydirdiği çok sevdiği isimlerden biri olan ve defilelerinde her zaman front row olarak gördüğümüz Selena Gomez ve Ghesquiere sözlerini veren ilk çift oldu. Daha sonra bu isimleri Xavier Dolan, Lea Seydoux, Mariah Carey, Heidi Klum izledi. David Beckham ise hem sözünü verip hem de gecede Danny Kaye İnsani Liderlik ödülüne layık görüldü. Kampanyaya katılan diğer isimlerden bazıları ise Paul Bettany, Jennifer Connelly, Nicole Kidman, Miranda Kerr, Chiara Ferragni, Valentina Ferragni, Georgia May Jagger, Michael B Jordan, Alicia Vikander.


Kampanyaya katılan ünlülerin de yer aldığı balo geçesi çekilen videoyu da sizlerle paylaşalım.






Related Articles

0 yorum:

Post a Comment