In Amber Heard Andrew Garfield Angelina Jolie Best Couples blake lively Brad Pitt Daniel Craig emma stone hollywood Jennifer Aniston Johnny Depp Justin Theroux movie Rachel Weisz Ryan Reynolds Sinema

Setlerde Başlayan Aşklar

Bugün sizlere eskiden yaptığımız gibi bir geri sayım yapacağız. Bu kez sette tanışıp gerçek hayatta aşklarına devam eden favori çiftlerimizi sıralayacağız.

Jennifer Aniston ve Justin Theroux ilk çiftimiz, Wanderlust filminin setinde tanışan çiftin ilişkisi 2011'in Mayıs ayında başladı. 1 yıl sonra nişanlanan çift 2015'te gizli bir şekilde Los Angeles'ta evlendi. Brad Pitt'ten sonra uzun süre ciddi bir ilişkisi olmayan Jennifer Aniston'ın hayallerindeki adama Justin Theroux ile kavuştu. Jennifer'ın eşinden almayı en sevdiği hediye de uzak setlerde çalıştığı zaman eşinin süpriz yapıp yanına gelmesiymiş. Theroux için Aniston'la beraber olmanın en iyi yanıyıysa InTouch dergisine verdiği röportajında dediği gibi "her sabah ona bakarak uyanmak."


Medyada çok rastlamasak da Rachel Weisz ve Daniel Craig film setinde aşkları başlayan bir diğer favori çiftimiz. Son 3 James Bond filminin Bond'u Daniel Craig 2011 yılında The Dream House'da Rachel Weisz ile tanıştı ve çift aynı yıl da evlendiler. "Hollywood'daki en kapalı çift" olarak anılan ikiliyi beraber ancak Bond filmlerinin galalarında ya da Oscar gibi büyük törenlerin kırmızı halısında görüyoruz. Rachel Weisz başkalarına evlilikleri hakkında konuşmanın Daniel'a ihanet etmek olduğuna inandığını ve ilişkilerini gözler önünde yaşamayı bu yüzden tercih etmediğini söylüyor. Ancak herkes bilmese de çift 2013'te Broadway'de beraber bir oyunda da sahne aldı yani o kadar da gözlerden uzak değilller. 


Ryan Reynolds ve Blake Lively ise tek kelimeyle mükemmel çift. Green Lantern filminin setinde tanışan çift şu an evli mutlu çocuklu. 2011 yılında Scarlett Johnson'dan boşanan Ryan Reynolds ve gene aynı yıl Penn Badgley'den ayrılan Blake Lively teselliyi birbirlerinde bulup bir ilişkiye başladıklarında Hollywood onlara pek de şans tanımamıştı. Ama çift 2015'te 3.evlilik yıl dönümlerini kutluyor ve kucaklarında kızları James'i tutuyorlar. Blake Lively kendinden daha zevkli biriyle evli olduğu için çok şanslı olduğunu ifade eden Lively, Ryan'nın onun en büyük şanslarından biri olduğunu söylüyor.


Son 3'e girmiş bulunuyoruz. Ve son dönemde herkesi en çok şok eden aşklardan biri olan Johnny Depp ve Amber Heard listeyi hazırlamayı düşündüğümüzde ilk aklımıza gelen isimlerden biriydi. Uzun yıllar Vanessa Paradis ile beraberliğini sonlandırıp The Rum Diary filminin setinde tanıştığı Amber Heard ile 2015 yılından da evlenen Johnny Depp Hollywood dünyasını en çok şaşırtan olaylardan birine imza atmıştı. Özgürlüğümü kaybedeceğimden çok korktum ama ona her geçen gün bir kez daha aşık oluyorum diyen Amber Heard hayattaki en büyük destekçisinin eşi olduğunu söylüyor. Belki çocuklarının annesi ve uzun yıllarını birlikte geçirdiği Vanessa Paradis'yi bir anda bıraktığı için Johnny'ye çok kızılsa da şu an bu çift gerçekten birbirine en çok yakışan çiftlerden biri.


Buraya kadar sıraladığımız tüm çiftler hala birlikteliklerini sürdürmekte ancak sıradaki çiftimiz sette tanışıp doludizgin bir aşk yaşayan ama geçtiğimiz yıl ayrılık kararı alan Emma Stone ve Andrew Garfield. Biz onları birbirine çok yakıştırdığımız için bu yazıya eklemeden edemedik. Amazing Spider Man'de tanışıp ilişkilerine 4 yıl boyunca devam eden çift de gözlerden uzak bir ilişki yaşamayı tercih etmişti. Ancak geçtiğimiz yılın ekim ayında ayrıldıklarını kamuoyuyla paylaşdılar. Çekimler yüzünden birbirlerinden uzak kalmaları ve yoğunlukları neden gösterilen ayrılıklarından sonra birbirlerine hala çok değer verdiklerini söyleyen çiftin ilerki zamanlarda tekrar beraber olacaklarına yönelik bir beklenti de yok değil.


Tabi ki böyle bir listede olmazsa olmaz çift Angelina Jolie ve Brad Pitt. Mr & Mrs.Smith filminde tanışan ikilinin birlikteliği ilk zamanlar yalanlanmış hatta Angelina'nın hamile olduğu anlaşılana kadar net bir şey söylenmemişti. Filmin galalarında da birbirine çok yakın gözüken sonrasında Jennifer Aniston'dan boşanan ve Angelina'nın evlat edindiği yeni bebeğini nüfusuna geçiren Pitt'in ilişkiyi doğrulamasına da pek gerek kalmamıştı aslında. 2004'te tanışıp 9 yıl ilişkilerini sürdüren çift Fransa'da Chateau Miraval'da 2014 yılının Ağustos ayında evlendiler. Jolie tüm çocuklarının üzerine çizim yaptığı bir duvakla evlenerek ailenin onun için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Tabi ikizlerinden bahsetmedik ama çiftin 6 tane de çocuğu olduğunu ekleyelim. Çifti son olarak Angelina Jolie'nin yazdığı By the Sea filminde bir karı kocayı canlandırırken görüyoruz.








Related Articles

0 yorum:

Post a Comment