In Armani bradley cooper Burberry Ödül Törenleri oscars red carpet tom ford

Oscar'a Geri Sayım: En İyi Giyinen 10 Erkek

Oscar ayına girdiğimize göre bügune kadar izlediğimiz törenlerdeki en iyi kırmızı halı görünümlerine yer verdiğimiz bir seriyi sizler için hazırlamaya karar verdik. Önce erkeklerden başlıyoruz.

Listemizdeki 10 numara 87.Oscar ödüllerindeki (2015) görünümüyle Chris Evans. Kendisinin o gece için tercihi Gucci'ydi. Klasik siyah bir takım tercih eden Chris Evans 2015'te Oscar ödüllerinin sunucularından biriydi ve o geceki görüntüsüyle Kaptan Amerika titre'ini sonuna kadar hak ediyor.


9. sırada 2014 Oscarlarında kırmızı halıdaki Michael Fassbender. Ödül törenine annesiyle katılan Michael Fassbender'ın gece için tercihi Tom Ford olmuştu. 12 Years to Slave'deki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday olan Michael geceden eli boş ayırldı ama karizmasıyla o yıl kırmızı halıya damgasını vuran isim oldu.


8 numarada önceki iki isimden farklı bir tercih yapan Chris Hemsworth var. Kırmızı halıda genelde risk almayan ve klasik siyah takımlardan vazgeçmeyen isimler çoğunlukta olur. Ama Chris Hemsworth 2014'te katıldığı Oscar töreninde Burberry'si ile risk alan isimlerden. Vişne çürüğü ceket ve yeleğini siyahla kombinleyen Hemsworth gecenin hem değişik hem de en şık isimlerinden biriydi. O gecede kendisne ikizlerine hamile olan eşi de eşlik etmişti.


Listemizde 7. sırada 2011'de The Fighter'daki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek oyuncu Oscar'ının da sahibi olan Christian Bale alıyor. Tamamen siyahtan oluşan Gucci bir takım tercih eden Christian Bale hem klasik hem de diğer isimlerden farklı olmayı başarıyor. Geceye eski model olan eşi Sibi Blazic ile katılan Bale kırmızı halı geçisinde göz kamaştırıyordu.


6.sırada 85.Oscar (2013) ödüllerindeki tercihiyle Daniel Day Lewis yer alıyor. Lincoln filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Daniel Day Lewis, o gece bu ödülü 3. kez kazanarak aynı zamanda tarih yazmış oldu. O geceki kırmızı halı için Daniel Day Lewis'in tercihi ise Domenico Vacca olmuştu. Lacivert siyah klasik kesimli bir takımla kırmzı halıda boy gösteren Lewis her anlamıyla gecenin kazananı olmuştu.


Listenin yarısına gelmiş bulunuyoruz. 5. sırada son dönemdeki Oscar törenlerinin olmazsa olmaz isimlerinden Bradley Cooper yer alıyor. Ancak biz onun en iyi görünümünün 2014'teki ödül töreni olduğuna karar verdik. American Hustle'daki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilmiş ancak törenden eli boş dönen Bradley'nin o geceki tercihi Tom Ford olmuştu.


4 numarada bu yılda En İyi Erkek Oyuncu ödülü adaylarından olan Eddie Reedmayne var. Geçen yıl ödülü kazanan Eddie'nin aynı zamanda kırmızı halıdaki en şık isim olduğunu düşünüyoruz. Geceye eşiyle berarber katılan Eddie'nin tercihi Alexander McQueen olmuştu. Aynı zamanda eşinin de kendi Alexander McQueen elbisesiyle çok şık göründüğünü söyleyelim. Klasik siyah yerine laciverti tercih eden Eddie o gece hem Oscar heykelciğini hem de gecenin en şık erkeği olma titre'ini kazanmış oldu.


İlk 3'te karar verirken biraz zorlandığımızı itiraf ediyoruz. Ama listemizdeki 3. isim olan Jared Leto'nun hazırlanacak her "Oscar Kırmızı Halı" listesinden yer alacağından eminiz. Listemizdeki her isimden farklı bir tercihle karşımıza çıkan Leto, 201'teki Saint Laurent takımı taşıyabilecek belki de tek isimdi. Uzun saçları, beyaz gönlek ve ceketi, siyah pantalonu ve bordo papyonuyla tam anlamıyla inanılmaz görünüyordu Leto. Geceden bir de En İyi Yardımcı Erkek oyuncu ödülüyle ayrıldığını hatırlatalım.


Geldik sondan bir önceki isme. Büyük kırmızı halı törenlerinde erkeklerin vazgeçemediği isimlerden olan Tom Ford (hatta bizim listemizdeki iki ismin o geceler içinde tercihi olmuş) bu kez lstemizde kendi şıklığıyla yer alıyor. 2010'daki törenlerde kendi imzasını taşıyan siyah klasik takımıyla katılan Tom Ford yakasına iliştirdiği küçük beyaz çiçeğiyle gecenin en göz kamaştıan isimlerinden biriydi. Kendisinin sadece sunucu olarak geceye katıldığını düşünmeyin. O yıl birçok dalda aday olan A Single Man filminin yaratıcısı olarak ve aday olan oyuncularını desteklemek için orada olduğunu belirtelim.


Ve geldik listemizin en tepesindeki isme. Belki biraz duygusal bir karar olacak ama gerçekten o geceki fotoğraflarına baktığımızdan gözümüzü alamadığımız ismi listemizde 1.sıraya taşıdık. Bu yıl umuyoruz ki çok istediği Oscar'a kavuşacak. Evet listmizin başındaki isim sizin de tahmin ettiğiniz gibi Leonardo di Caprio. 2014'te The Wolf of the Wall Street'teki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday olduğu gecede Di Caprio'nun tercihi Giorgio Armani olmuştu. Listemizdeki resimlere baktığınızda sizde en iyi görünümün Leo'ya ait olduğuna dair bize hak vereceksiniz. Bu yıl yazacağımız Oscar yazımızda kazananın Leonardo olması dileğiyle yazımızı bitiriyoruz.

Related Articles

0 yorum:

Post a Comment