In Alexander McQueen balmain Brie Larson chanel Couture elie saab J.Mendel Kate Hudson New York Nicole Kidman Ödül Törenleri oscar paris Ralph Lauren red carpet valentino Versace

Oscar'a Geri Sayım : Kırmızı Halı

Oscar'a geri sayımımız başladı. Bu yazımızda son dönemdeki hem Couture hem de 2016 Spring defilelerinde gözümüze çarpan ve Oscar kırmızı halısında mutlaka görmek istediğimiz kıyafetleri sıralayacağız. Bizim tahminlerimizden birini starların üzerinde görecek miyiz bilmiyoruz ama biz son dönemdeki defilelerde bu parçalara bayıldık.

İlk sıraya büyük ödül törenlerinde sadece 1 kişi tarafından giyilebilen Chanel var. Böyle bir kural mı var demeyin, gerçekten var. Karl Lagerfeld Oscar gibi ödül törenlerinde sadece 1 kişiyi giydiriyor. Bizim bu yılki Chanel Couture şovunda da iki favorimiz var ve bunlardan birinin mutaka Oscar töreninde boy göstermesini istiyoruz. Özellikle siyah Kendall Jenner tarafından taşınan elbisenin Hollywood'un genç yıldızlarına çok yakışacağını düşünüyoruz.


İkinci sırada Alexander McQueen var. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Spring 2016 defilesinde son dönemlerin en ışıltılı McQueen tasarımlarını gördük. Özellikle işlemeler inanılmazdı, Zuhair Murad ve Elie Saab arası ama İngiliz asaletinden vazgeçmeyen tasarımlarda bu 4 favorimizden birinin mutlaka kırmızı halıda olmasını istiyoruz.


Bir sonraki favorimiz Amerikan modasının yaratıcılarında Ralph Lauren, ki kendisi bu yıl Spring 2016 defilesinde kadifenin en güzel kullanımlarından örnekler sergiledi. Bizim favorimiz olan 3 kadife elbise de birbirinden güzel. Bizim favorimiz biraz da rengin etkisiyle mor olan, hatta bu elbiseyi Nicole Kidman'ın üzerinde hayal ettik bile.


Bu yıl couture şovunda bizi antik çağlara götüren Valentino'nun her bir parçasına aşık olmuş olsak da Oscar'da giyilebilecek 2 favorimizi sizinle paylaşıyoruz. Oscar için biraz etnik olduğunu düşünebilirsiniz ama kırmızı halının sadece pul ve pırıtıdan ibaret olmadığını göstermek için seçilebilecek en iyi elbiseler bunlar.


Kırmızı halının olmazsa olmaz isimlerinden Elie Saab'a geldi sıra. Kendinizi bir masal diyarında sandığınız tasarımların sahibi olan Elie Saab'da bu yılki favorilerimiz bu 3 elbise. Özellikle lacivert olana bayıldık. Oscar adaylarından birinin bu elbiselerden biriyle geceye katılmasını diliyoruz.


Oliver Rousteing ile kırmızı halıda adından söz ettirmeye başlayan Balmain bu yılki Pre-Fall 2016 gösterimdeki bu kıyafetle (aşağıdaki resimde sağda) Oscar'a yakışır bir marka olabileeğini bir kez daha kanıtlıyor. Paris ve couture ihtişamın bir elbiseyle anlatın derseniz size bu elbiseyi gösterirdik. Kolajımızda ona eşlik eden elbisede New York fashion week'in vazgeçilmezi J.Mendel. Hem iddialı hem cool bu elbiseyi de Oscar'da görebiliriz gibi geliyor bize.


Ve kapanışı bu yıl ki couture defilesiyle cığır açan Versace'yle yapıyoruz. Favorilerimizden biri SAG Awards'ta Brie Larson tarafından giyildiği için burada diğer iki favorimizi sizinle paylaşıyoruz. İddialı kelimesinin karşılığı olan bu iki elbiseyle kırmızı halıda göz kamaştıracak yıldızları şimdiden hayal edebiliyoruz. Bu elbiselerden birini Kate Hudson'ın üzerinde hayal ettik bile

Related Articles

1 yorum:

  1. -- YKS Geri Sayım --
    YGS – LYS olarak iki farklı zamanda yapılan sınavda köklü olmasa da özellikle sınav tarihleri ile ilgili bir değişim oldu ve sistem yerini TYT ve AYT’den oluşan YKS olarak değişti. Tabi sadece isim ve sınav tarihi değişiklikleri de olmadı. YKS Geri Sayım Sayacı‘nda da yer vereceğimiz bilgileri detaylı incelediğinizde birçok değişimden söz edebiliriz. YKS Geri Sayım

    ReplyDelete